Het concept uitgelegd

Kleine introductie

Fausto di Napoli en Pedro Banzuzi, twee gepassioneerde chefs uit amsterdam hebben hun krachten gebundeld en zijn Fausto& Banzuzi gestart.

Met dit concept willen wij een restaurant gevoel bij jullie thuis brengen. Maar dan wel op onze manier. In een stijl die wij denken dat perfect past in deze huidige tijdgeest.

Maandelijks gaan we menu’s samenstellen die je via onze webshop (www.faustobanzuzi.nl) kan bestellen en vervolgens dit op woensdags krijgt aangeleverd in onze foodbag of kies onze fingerfood menu die je bijvoorbeeld tijdens een filmavond of borrel thuis kan serveren.

De gerechten worden zo aangeleverd dat je dit thuis in een handomdraai zelf kan afmaken. We hebben voor elk gerecht in zo’n foodbag een instructie video opnemen die je op onze YouTube kanaal kan terug vinden door de QR code bovenop de deksel te scannen met de camera van je mobiele telefoon. Er verschijnt direct een pop-up in je scherm met een directe link. We leggen daarin stap voor stap uit hoe het beste te werk te gaan.Zo lukt het ook jouw met een klein beetje hulp alle shine te pakken.

De gerechten zijn door ons met de uiterste zorg voorbereid en nog meer dan voorheen hygiënisch verpakt en behandeld. Daardoor hebben onze gerechten een uiterste houdbaarheidsdatum van maximaal 3 dagen na levering, hierdoor kan je zelf bepalen wanneer je jouw magie kan loslaten erop.

#we call it the Chef it Up effect
have fun. eat good. enjoy life

Online bestellen

3 Gangen diner

  • Fausto & Banzuzi menu Vega
  • Fausto & Banzuzi menu Vis
  • Fausto & Banzuzi menu Vlees
Online bestellen
Het concept uitgelegd

Het bestelproces uitgelegd

Bekijk de video

Hoe wij werken

Het bezorgen van hoogwaardige gerechten